Започна промоцията на Хенкел България

Започна промоцията на Хенкел България „Печелившият старт на пролетта с Ceresit“.

В периода 21 март – 31 май 2011 г. с всяка закупена интериорна боя Ceresit CT 50 от 4,5 кг или 15 кг получавате скреч карта. В рамките на този период клиентите могат да изпращат код под формата на SMS (цена на един SMS 0,25 лв. за абонати на Виваком и M-tel и 0,24 лв. за абонати на Globul). Кодът се намира на скреч карта, залепена на опаковките на снежно бяла интериорна боя Ceresit CT 50, 4,5 кг и 15 кг. Откриването на кода става чрез отстраняване на сивото покрития или чрез внимателно отлепяне на прозрачното фолио.

Участниците могат да изпратят кода със SMS на кратък номер 1011 (възможност, валидна за абонати на М-Тел, Глобул и Виваком). Няма ограничение за броя на участията. Един код може да бъде изпращан само веднъж.

Клиентът, който е участвал чрез изпращане на SMS на кратък номер 1011, получава отговор, който го уведомява дали и какво печели.

Очакват ви 1500 награди – тениски, шапки, карти за игра.

А за по-големите късметлии – 2 лаптопа Dell Inspiration mini 10” и посещение на Formula 1 в Унгария!

Всеки изпратен код участва в надпреварата за големите награди.

Кодове, изпратени след обявения край на промоцията (31 май) не са активни и не могат да участват в тегленето на голямата награда.

Участието в играта е обвързано с покупка. За да получи наградата си, печелившият участник трябва да представи на куриера касова бележка или фактура, съдържаща и покупка на продукта, обект на настоящата Рекламна кампания (Промоция). Касовата бележка или фактурата трябва да е с дата не по-рано от обявения начален срок на тази Рекламна Кампания (Промоция) и не по-късно от обявения краен срок, както е дефиниран в Общите Условия.

Може да харесате още...