Запознайте се с новата Серия Z на Профилинк

Profilink

Опитът, който натрупахме за 25 години, ни помага да се стремим към подобряване и усъвършенстване на детайлите във всеки етап – от производството до дизайна. Екипът ни от специалисти непрекъснато следи динамиката на пазара, отбелязва новите тенденции и ги превръща във възможности за иновации. Именно така се роди и идеята за изчистените линии на Серия Z.

Серия Z се отличава с модерен дизайн и прави линии, предоставяйки една нова визия с минималистичен и елегантент дизайн. Ръка за ръка с последните архитектурни и технологични тенденции, прозорците от Серия Z дефинират нова категория в своя клас.

Серия Z покрива най-високите изисквания за енергийна ефективност в своя клас.

Тишина, уют, класа
profilink
Много добра светлинна пропускливост
Намалената видима ширина на рамката увеличава остъклената площ на прозореца и позволява проникването на повече светлина в помещението.

Модерен дизайн
Отчитайки последните тенденции в прозоречната индустрия, Серия Z се отличава с модерен дизайн с прави и изчистени форми, характеризиращи една нова елегантна визия.

Последни технологии в индустрията
При производството се използват технология и оборудване от последно поколение, гарантиращи най-високите стандарти на качество и функционалност.

Оптимални статични параметри
Профилната конструкция на системата и усилената стоманена армировка гарантират високи статични параметри и дават възможност за изработка на големи прозорци, отговарящи на съвременните тенденции в строителството.

Отлично енергоспесяващо решение
Многокамерната профилна геометрия на Серия Z в комбинация с троен високоенергиен стъклопакет дават възможност за постигане на особено нисък коефициент на топлопреминаване на прозореца,което намалява потреблението на енергия и разходите за отопление.

Система Aluclip
Системата е комбинация от PVC и алуминиеви профили и съчетава предимствата на тези два материала, а именно: перфектната шумо и топлоизолация на пластмасовите профили и устойчивостта на външно въздействие на алуминиевите капачки и безкрайното им разнообразие от цветове.

Ефективни решения
Серия Z предоставя ефективни решения по отношение на комфорта във всеки дом, противовзломната сигурност на прозорците, икономията на енергия и средства и е инвестиция, която повишава стойността на жилището.

Разнообразни дизайнерски решения и елегантни форми
Голямото разнообразие от цветни и дървесни декори за едностранно и двустранно фолиране на Серия Z, както и използването на алуминиева капачка в различни цветове дават решение за всеки вкус и за всеки тип жилище.

Серия Z 70

Profilink

Серия Z+ 70

Profilink
Серия Z AluClip
Profilink
За повече информация – Профилинк.

Може да харесате още...