Защита от насекоми за прозорци и врати по поръчка

Deflex

Насекомите може и да са полезни в някои отношения, но със сигурност не искате да пълзящи и летящи животинки или алергени вътре в дома си. Монтирането на мрежи против насекоми и полени на вратите и прозорците е логично решение за повечето крайни потребители. В идеалния случай висококачественият и прецизно изпълнен продукт се поръчва при специализирана фирма.

Но как да станете специалист по защита от насекоми без големи инвестиции и предварителни познания? Deflex е идеалният партньор още от етапа на планиране – не само за сложни конструкции. При необходимост опитните служители са на разположение на място за компетентен експертен съвет и оказват пряка помощ при оразмеряването. В този процес партньорите на Deflex могат да се възползват от дългогодишното ноу-хау на служителите на Deflex: благодарение на обучените служители и висококачественото техническо оборудване индивидуалните и серийните продукти се произвеждат по поръчка с най-високо качество. Напречните рамки, както и системите за ролетни щори, въртящите се и люлеещите се врати, плъзгащите се врати, покритията на светлинните кладенци и плисе системите предлагат перфектното решение за всяка област на приложение.

Лесният за разбиране калкулатор на цени улеснява работата на производителите: изборът на система, цветовата схема, екстрите и много други елементи могат бързо да бъдат въведени за изчисляване на цената. За крайните потребители могат да се предоставят листовки и брошури с логото на търговския партньор, както и плакати и рол-ъп. За насърчаване на продажбите може да се поръча висококачествена кутия за мостри и напълно оборудвана линия за мостри.

Deflex

Трендът е живот без бариери. И тук не е нужно да се лишавате от защита срещу насекоми, защото можете да инсталирате системите „Плиссе“ от Deflex. Благодарение на плоската долна водеща релса тези системи осигуряват елегантна защита на зимни градини и тераси с максимална ширина до 4,50 м при еднокрили врати (при двукрили врати до 8,00 м) и максимална височина до 3 м. А благодарение на функцията за пестене на място – платът минава директно пред вратата – системата „Плиссе“ е идеално решение и за малки балкони.

Особено предизвикателство представляват съществуващите ролетни щори, които изискват монтаж между вратата или прозореца и ролетната щора. Често широките ролетни щори се деформират под въздействието на външни фактори, като слънчева светлина и студ, и по този начин могат да се закачат за елемента за защита против насекоми, като плъзгащи се или въртящи се врати. Плъзгащата се част на ролетната щора Deflex я държи на разстояние и по този начин позволява тя да се плъзга лесно, безшумно и безопасно пред елемента за защита срещу насекоми.

Собствениците на домашни любимци често се питат доколко излизането навън на кучета или котки е съвместимо с вратата с мрежа против насекоми. Капаците за домашни любимци Deflex в различни размери и варианти могат да бъдат интегрирани във въртящата се врата, а с помощта на различни механизми за затваряне гарантират, че „Bello“ или „Kitty“ не могат да излязат навън в градината или че чужди животни не могат да влязат вътре.

Снимки: Deflex

Може да харесате още...