Защита от слънце и неприкосновеност на личния живот

Markilux

Животът на открито е непрекъсната тенденция. Ето защо тентите, които предпазват откритите площи от слънце и вятър, са много търсени. Това се отнася и за малки балкони или покривни тераси. Специална селекция от продукти, които предпазват и от нежелани погледи, се предлага от специалиста по тенти Markilux.

Практични са например вертикалните тенти „620“ и „625“ със система „tracfix“ за добре опънат плат или моделът „740“ markisolette. Всички те могат лесно да се прикрепят към страничните стени или под тавана на балкона като защита от слънцето и от нежелани погледи.

Страничната тента „markilux 790“ предпазва от вятър и ниско слънце. Закрепена към стената, тя се разпъва бързо с помощта на дръжка. За защита на малки външни пространства от слънце и топлина, продуктите с деликатна платнена касета са идеални. Съществуват и специални опънати тенти за балкони, ниши или покривни тераси. Интелигентните или сензорно управлявани технологии улесняват използването на тентите и заедно с осветителните системи и лъчистите нагреватели предлагат същия комфорт като системите за големи тераси.

Снимка: Markilux

Може да харесате още...