Защита срещу насекоми от Schellenberg

Schellenberg

Schellenberg предлага широка гама от решения за защита срещу насекоми – от решетка против мухи до плисирани щори и телескопични системи.

Предлагат се ролетни щори и рамкови системи за трайна инсталация, завеси, плисирани щори, решетки против мухи и мрежи против комари, които също осигуряват спокоен сън.

Много от решенията могат да бъдат прикрепени без пробиване и завинтване и следователно са подходящи и за наематели. Те се демонтират също толкова бързо и лесно, колкото са инсталирани, без да оставят следи по прозорците и вратите.

Защита за врати на балкони и тераси.

Ролетните щори за врати държат насекомите и влечугите извън къщата и трябва само да бъдат прикрепени и завинтени. Алуминиевата конструкция обещава дълготрайна и постоянна защита. Плътно изплетената, устойчива материя от фибростъкло и ефективното уплътнение тип четка държат животните навън, без да им навредят. По време на монтажа ролетните щори за насекоми от Schellenberg могат да бъдат скъсени и така да паснат на повечето каси на врати.

Освен това има алтернативи с плъзгащи се врати, плисирани щори или завеси за врати, които предлагат голяма гъвкавост в зависимост от ситуацията при монтажа и изискванията. Магнитната завеса например затваря плътно, а телескопичната завеса може да бъде монтирана по различни начини върху рамката на вратата без пробиване. Релсите за широката страна могат да бъдат удължени в зависимост от модела на 70 до 95 см или на 105 до 130 см.

Уединение и постоянна вентилация.

Решетките за мухи от Schellenberg предлагат евтина и надеждна защита срещу комари, мухи, оси и други подобни. Те могат да бъдат скъсени, ако е необходимо, и могат бързо да бъдат прикрепени към рамката на прозореца без пробиване. За целта са включени нож за рязане с помощно средство за закрепване и удобна за почистване кърпа.

Решетките за мухи се предлагат с различни видове тъкани, като например вариантът „еластичен“, изработен от разтеглив полиамид/дорластан. Schellenberg предлага и вариант „отражение“ – плътна тъкан със защита от слънце и топлина.

Практичната магнитна рамка може лесно да се отстрани от външната страна на прозореца без винтове, а това улеснява почистването на прозорците.

Повечето решетки за мухи се предлагат както в бяло, така и в антрацит. Бялата тъкан предлага допълнителна неприкосновеност на личния живот, докато антрацитният цвят осигурява по-добра гледка. Така можете да се насладите на пролетта и лятото без стрес и без насекоми, с чудесен чист въздух у дома.

Може да харесате още...