Защитно стъкло с променлива прозрачност

Резултат на съвместната работа на фирмите Vetrotech и Glassolutions, собственост на Saint-Gobain, един от световните лидери в производството на стъкло, е устойчивото стъкло с регулируемо ниво на прозрачност – Contraflam Priva Lite. Продуктът е базиран  на най-добрите практики на двете компании. Защитното стъкло Contraflam, комбинирано с технологията на PrivaLite, ви позволява да променяте пропускливостта на стъклата от матирано до прозрачно и обратно почти мигновено. Предимствата на това стъкло създават композиция от естетика и висока функционалност на продукта.

В съвременното строителство се набляга на използването на стъкло, чиито характеристики осигуряват  защита от най – висока степен на хората в сградите. Най-новото решение, разработено от инженерите на Vetrotech и Glassolutions, отговаря на пазарните изисквания и отговаря на нарастващите очаквания от гледна точка на така наречената естетическа безопасност. Тази комбинация от свойства в един продукт е насочена към подобряване на безопасността на посетителите на обекти с обществено предназначение, но не за сметка на естетиката и по този начин е възможно да се отговори на изискванията на архитекта или инвеститора.

Contraflam Priva Lite е съчетание на добре известни марки Saint-Gobain: Contraflam – най-напредналите безопасни пожароустойчиви стъкла и Priva Lite – авангардна технология, която промена пропускливостта на стъклото от матирано до прозрачно състояние и обратно под въздействието на електрическо поле.

Компанията е представена на българския пазар от Александър Трифонов, 0887979164, trifonovsolutions@gmail.com.

Може да харесате още...