Завод на Wood Mizer, построен с материали Ruukki

Заводът на Wood-Mizer е проект, в който са приложени различни решения от Ruukki, придавайки му уникален и много ефектен вид.

Wood-Mizer  Industries е динамична и модерна компания, която произвежда преносими дъскорезници и оборудване за обработка на дървен материал. Тя обслужва клиенти в Европа, Азия и Африка.

Фирмата е ISO сертифицирана и в момента в нея работят около 3000 души. Фабриката се намира в Полша. Машините на Wood-Mizer се използват в дъскорезници, дървообработващи фабрики и от индивидуални потребители по целия свят.

Причината да се обърнат към Ruukki е възможността за комплексна доставка както на сандвич панели, така и на фасадни решения с дизайнерски профили при спазване на изисквания за отлично качество и проектиране на фасадите.

В този нов строителен проект, състоящ се от ново производствено хале, заедно със социалните и офис помещения, Ruukki доставя стенни сандвич-панели с ядро от каменна минерална вата,  завършващи дизайнерски профили Ruukki Design Tokyo S18 , както и окомплектовъчни детайли, профили, ъгли и пълен комплект от  уплътнения и крепежни елементи.

Ruukki  участва в този проект от етап проектиране до етапа на строителство. През целия строителен процес Ruukki е в тясно сътрудничество с главния изпълнител и монтажната фирма, за да може да се осъществи този уникален дизайн и качествено изпълнение.

Сандвич панелите от Ruukki са избрани за този проект, тъй като с тях се достига отличен резултат като енергийна ефективност, могат да бъдат задоволят и най-капризните изисквания на клиента и предлагат най-рентабилно решение за такъв тип сгради.

Ruukki е надеждна специализирана компания в производството и профилиране на стомана.

Фирмата е представена в България чрез компанията Р.К.И. България ООД (Руукки конструкции и инженеринг). www.ruukki-bg.com ; www.thermopaneli.com

Може да харесате още...