Здрави и гъвкави: алуминиеви системни профили за оградa

Valu

Компанията Valu предлага висококачествени алуминиеви системни профили за стълбове и пълнежи, които са подходящи за използване при огради за частни имоти и градини. Продуктовата гама е прясно допълнена от специално разработена програма за балкони, която притежава всички необходими сертификати за безопасност.

Алуминиевите системни профили запазват своя външен вид и функционалност в продължение на много години, без да изискват боядисване или поддръжка. Едно просто почистване с вода и, ако е необходимо, мек препарат е достатъчно, за да поддържате оградите чисти и добре поддържани.

Освен това профилите на алуминиевата система Valu се предлагат в широка гама от дизайни, стилове и цветове. Затова те могат да бъдат адаптирани към различни архитектурни стилове и индивидуални предпочитания по отношение на формата и структурата на повърхността. Без значение дали клиентите предпочитат модерна, минималистична визия или искат нещо по-традиционно – гамата от възможности е широка.

Valu

Алуминиевите системни профили са проектирани така, че да позволяват лесен и неусложнен монтаж. Благодарение на модулната си конструкция те могат да се монтират бързо и ефективно, което спестява време и труд.

Преди доставката, всяка отделна врата се сглобява тестово още в завода, за да се гарантира, че точките на закрепване съответстват до милиметър. Valu предлага и подходящи аксесоари за специалните заявки. Профилите например могат да се комбинират с габиони, дърво, стъкло или дизайнерски елементи от метал. Според фирмата системният профил лесно побира всичко с ширина до 20 мм.

Снимки: Valu

Може да харесате още...