Зимни градини от алуминий

zimni gradini

Зимни градини от алуминий – това са полупрозрачни структури в непосредствена близост до къщата или свободностоящи до нея.

Производство на зимни градини се извършва на три етапа – определяне на рамката от алуминиев профил, монтаж на стъклопакета, уплътняване на съединенията и монтаж на обкова. От гледна точка на техническата сложност, зимната градина от алуминиев профил няма ограничения. Благодарение на добрата носимоспособност на алуминия, дори големите и сложни проекти изглеждат елегантни и леки.

zimni gradini

Цветови ограничения също не съществуват. Алуминиевите профили могат да бъдат боядисани в различни цветове по RAL или украсени с всякакъв вид дървесина. Цветовете и разположението на стъклопакетите зависят единствено от желанието клиента.

zimni gradini

Срок на производство. В сравнение с другите видове строителни и монтажни работи, производството на зимна градина от алуминиеви профили е много по-бързо – от 1 до 2 месеца, а по-нататъшната експлоатация не изисква специални грижи.

zimni gradini

Срокът на експлоатация на зимната градина не се ограничава от времето.

zimni gradini

Топлоизолация. В процентни алуминиевият профил и стъклопакетът се отнасят съответно 15% и 85% от площта на цялата зимна градина. Ето защо, специално внимание трябва да се обърне не само на алуминиевия профил, но и на стъклопакета. Необходимо е фокусиране върху пестенето на енергия и слънчевото излъчване.

zimni gradini

Гаранция от 5 години се предоставя за качеството на цветовете и уплътнителите, а 1 година за фурнира.

zimni gradini

Сервизиране. Зимните градини не изискват почти никаква поддръжка. Много рядко има нужда от подмяна на счупени стъкла, но процедурата отнема не повече от 1 час, така че това не причинява големи неудобства на собственика.

zimni gradini

Цената на зимната градина от алуминий е значително по-ниска от цената на конструкции със същия дизайн, но от други строителни материали.

zimni gradini

Ако не можете да изберете своя собствена система на профил или стъклопакет за изработването на зимна градина, можете да се обърнете към специализираните фирми, които ще отговорят на допълнителните въпроси и ще ви помогнат в избора.

zimni gradini

Може да харесате още...