Брониран стъклопакет с широк спектър от функции

sedak

Сигурност, стабилност на сградата, прозрачност: новият стъклопакет „sedak isosecure“ на компанията Sedak постига най-високия клас на устойчивост на куршуми BR7 и оптимални стойности на изолация в комбинация с висока прозрачност – при максимален размер от 3,5 х 20 метра.

sedak

Новият „sedak isosecure“ съчетава устойчивост на куршуми с възможностите за изпълнение на съвременните стъклопакети: тъй като обичайната поликарбонатна система не е необходима с новата разработка, стъклото с покритие за слънчев контрол и задържане на топлина вече може да се използва при изграждането на брониран стъклопакет. Това означава, че сигурността на сградите и съвременните енергийни характеристики вече са съвместими и при стъклените фасади.

sedak

Умелата конструкция на продукта прави възможно създаването на остъкляване без предишната обичайна поликарбонатна система, тъй като и двата външни слоя са направени от стъкло. Това запазва отличната естетика на прозрачния материал и опростява боравенето и почистването на стъклопакета. Заедно с това, стъклото предпазва от куршуми в най-високия клас на устойчивост – BR7.

sedak

Новото стъкло също се отличава по отношение на пожарната безопасност. Тъй като не се използва поликарбонат, „sedak isosecure“ постига по-добър клас на пожарнозащита. Поради своята водеща производствена технология, компанията също е в състояние да произвежда този специален стъклопакет в големи размери – до 3,5 х 20 метра.

За повече информация: Sedak

Може да харесате още...