За нас

Специализираното издание е първото и единствено по рода си на темата “Системи за прозорци, врати и фасади”.  Позиционирано е в полза на хората, които търсят професионално подбрана информация от бранша. Представени са професионални статии и актуални новини.

Фирмите от бранша са представени чрез каталози и професионални статии, представящи актуалните тенденции в бранша, както и актуалните новини, свързани с темите в изданието.

Ние знаем, че изборът на дограма е дългогодишна инвестиция. При нас ще намерите статии, детайлно разглеждащи различните видове дограми, именно най-търсените – PVC и алуминиева дограма. Пазарът предлага голямо разнообразие от врати, но независимо от това дали търсите интериорни, блиндирани или плъзгащи врати e от полза, ако се информирате за тях и от статиите, публикувани при нас. Целта ни е да поднесем обективна и прозрачна информация за предлаганите в България продукти.

Целите на издателите са да популяризират браншовата дейност, да улеснят потребителите в избора им и в партньорство с браншовите организации да информират за новости, добри и лоши практики в бранша.

Издателството се стреми да спомогне за повишаване нивото на информираност сред потребителите и търговците на системи за прозорци, врати и фасади в България.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!