За нас

Специализираното издание е първото и единствено по рода си на темата “Системи за прозорци, врати и фасади”.  Позиционирано е в полза на хората, които търсят професионално подбрана информация от бранша. Представени са професионални статии и актуални новини.

Фирмите от бранша са представени чрез каталози и професионални статии, представящи актуалните тенденции в бранша, както и актуалните новини, свързани с темите в изданието.

Ние знаем, че изборът на дограма е дългогодишна инвестиция. При нас ще намерите статии, детайлно разглеждащи различните видове дограми, именно най-търсените – PVC и алуминиева дограма. Пазарът предлага голямо разнообразие от врати, но независимо от това дали търсите интериорни, блиндирани или плъзгащи врати e от полза, ако се информирате за тях и от статиите, публикувани при нас. Целта ни е да поднесем обективна и прозрачна информация за предлаганите в България продукти.

Целите на издателите са да популяризират браншовата дейност, да улеснят потребителите в избора им и в партньорство с браншовите организации да информират за новости, добри и лоши практики в бранша.

Издателството се стреми да спомогне за повишаване нивото на информираност сред потребителите и търговците на системи за прозорци, врати и фасади в България.

©

Всички изображения, текстове, документи, бази данни и друга информация, публикувани на този уебсайт, са собственост на Пасита медиа или на неговите партньори и са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Разрешава се заглавие или параграф от текст от уебсайта да бъдат използвани в обема и вида, при условие, че това не причинява вреди за Пасита медиа или неговите партньори и техните услуги, при ясно текстово обозначаване на името на Пасита медиа и посочване на активен линк към dogrami.bg или към неговите партньори, на който е публикуван целия материал и от който текстовете са копирани. Начинът на отваряне на линка не следва да въвежда потребителя в заблуждение по отношение на Пасита медиа или неговите партньори и техните услуги. Информацията, получена чрез dogrami.bg не може да бъде пряко или непряко изменяна, разпространявана или възпроизвеждана като производeн продукт.

Всяко възпроизвеждане, разпространение, промяна, публичен показ и др. на част или цялото съдържание на уебсайта, извън горната хипотеза, е забранено и се преследва по предвидения от закона ред, освен ако е налице изрично съгласие на Пасита медиа за съответния вид използване.