Ефективни решения за защита на прозорци и врати

MLL

Системите защитни решетки и обезопасяване за врати и прозорци на немската компания MLL осигуряват на ползвателите спокоен и здравословен сън, когато прозорците остават отворени през лятото. Въпреки че опитите за взлом през последните години намаляват, това се дължи и на превенцията на собствениците на жилища.

MLL

При правилната концепция за сигурност вероятността неканени гости да нахлуят в жилището е много по-ниска. Крадците знаят точно къде се намират слабите точки, така опитите за взлом най-често се реализират на партерните помещения и ниските етажи. Точно тук продуктите за обезоасяване на компанията, които са изработени от алуминий осигуряват оптимална защита и лесна инсталация. Тези решения се предлагат в 3 различни класа на защита.

MLL

Тези решения са подходящи за всякакъв вид монтаж и са подходящи за обезопасяване и на мазета, тавани и сервизни помещения, тъй като освен защита те предлагат и оптимална вентилация на тези пространства. Освен това всички външни влияния като влага, насекоми или листа остават отвън. Регулируемите вентилационни дифузори осигуряват ествествена циркулация на въздуха в необходимата степен, надеждно защитават от нежелано проникване и с различните си цветови или повърхностни структури се вписват към всеки интериор.

За повече информация: MLL

Вижте също...