SimonsVoss и FSB – две системи, един дигитален ключ

SimonsVoss

Компанията SimonsVoss Technologies GmbH, пионер в изделия за електронен контрол на достъпа, и Franz Schneider Brakel GmbH & Co. KG (FSB), производител на висок клас обков за врати и прозорци, поставят началото на ново сътрудничество, което обединява основният им асортимент и компетенции.

Повече от 40-те различни дръжки за врати от FSB, изработени от алуминий, неръждаема стомана или бронз, правят възможно съчетаването с всеки тип обстановка и вкус.

Дръжките за врати от FSB и дигиталния обков от SimonsVoss образуват симбиоза на формата и функцията. Така съчетават дизайн, гъвкава употреба, ергономично качество, интелигентна енергийна ефективност и лесно управление.

Комбинация с дигитален обков за врати и цилиндри

SmartHandle AX е поколение дигитални обкови за интериорни врати от SimonsVoss. Комбинацията с дръжки на FSB се осъществява чрез специално разработен адаптер. Шилдът, който се предлага в две форми и два цвята, може да се монтира без допълнително пробиване или окабеляване. SmartHandle AX е доказал живота на батерията с до 300 000 задействания и дългосрочна функционалност от над милион цикъла.

Новият дигитален цилиндър AX е най-мощният цилиндър от SimonsVoss и съчетава лесно управление с особено гъвкав монтаж. Той се поставя в ключалката на вратата вместо класически механичен профилен цилиндър. Високотехнологичният външен вид се оформя окончателно от комплектите на FSB, състоящи се от дръжка за натискане (така наречената част с отвори) и розетки за дръжката и ключа.

Две системи, един дигитален ключ

И при двете системи всички разрешения за достъп се записват на един дигитален „ключ“. Това може да бъде транспондер или SmartCard. Опционално може да се избере централен контрол на системата. Софтуерът на плана за заключване съхранява кой, къде и кога има достъп. Разрешенията се прехвърлят към цифровите ключалки и/или носителя за идентификация.

Може да харесате още...