Вижте светлината през SkyVista

SkyVista

През последните години у собствениците на жилища се пробужда интерес към напредъка в технологиите на зимните градини. По-специално – как новите хибридни продукти от масивни покриви и стъкло помагат за пълното трансформиране на тези пространства в полезни за използване помещения.

Хибридната покривна система съчетава олекотен керемиден покрив на SupaLite с високоефективни стъклопакети, осигурявайки на собствениците топлина и повече естествена светлина.

„Нашият продукт SkyVista предлага на потребителите най-доброто от двата свята. Внасянето на повече естествена светлина в дома без съмнение е привлекателна перспектива за много хора,” казва Стив Хакинг, управляващ директор на SupaLite.

SkyVista е изключително интелигентен и усъвършенстван продукт, който има отлични U-стойности и ефективен слънчев контрол, твърди компанията. Собствениците на жилища лесно регулират температурата в зимната си градина, като същевременно оставят много естествена светлина да преминава през цялото пространство.

SkyVista

Много важно за потребителите е свойството за самопочистване на SkyVista, защото така отпада необходимостта от поддръжка. SkyVista може да бъде конфигуриран към множество различни стилове зимни градини, включително едуардиански, викториански и навесни конструкции от типа lean-to.

Продуктът може да се използва и с текстурираните стоманени плочки Extralight на SupaLite, които предлагат изключителна здравина, издръжливост и могат да се монтират много по-бързо.

Снимки – SupaLite.

Може да харесате още...