За трета поредна година Сен-Гобен е определен за най-добър работодател в световен мащаб


За трета поредна година, Сен-Гобен получава сертификат за най-добър работодател в световен мащаб. Сен-Гобен е една от 13-те компании в света, която получава този сертификат. Независимата организация „Top Employer Institute“, която присъжда този сертификат, поставя акцент конкретно върху откритостта и мобилността между бизнеса на Дружествената група, иновации в областта на човешките ресурси, организацията за обучение в Дружествената група и нагласите на Сен-Гобен. През тази година се предоставят сертификати за 31 държави, в които Сен-Гобен извършва дейност, с три повече от държавите за 2017 г. На Дружествената група отново са присъдени получените и за миналата година сертификати за “Най-добър работодател за Европа ”, “Най-добър работодател за Северна Америка“ и „Най-добър работодател за Азия и Тихоокеанския регион“, а за пръв път беше присъден и сертификат „Най-добър работодател за Южна Америка“.

„Top Employers Institute“ предоставя званието „Най-добър работодател в световен мащаб“ на дружества, за които е осъществено сертифициране в минимум 20 държави, разположени на няколко континента. Осъществени са шестстотин проверки на работните условия, работните практики и индикаторите във всяка от следните 31 държави: Аржентина, Австралия, Австрия, Белгия, Бразилия, Канада, Китай, Колумбия, Република Чехия, Дания, Естония, Финландия, Франция, Германия, Индия, Ирландия, Италия, Япония, Малайзия, Мексико, Нидерландия, Полша, Румъния, Южно-африканска република, Южна Корея, Испания, Швеция, Тайланд, Турция, Обединеното кралство и Съединените американски щати.

„Сертификатът за най-добър работодател в световен мащаб е признание за отдадеността на Сен-Гобен и на нашите мениджъри по цял свят за развитие на екипите си, за привличане и развитие на талантливи личности и създаване на възможности“, отбеляза Клер Педини, старши вицепрезидент, отговарящ за човешките ресурси в Сен-Гобен.

Може да харесате още...