Безрамкови прозорци Infinity All Glass за покриви

TuffX

TuffX стартира 2021 г. с пускането на нов покривен прозорец All Glass в популярната гама Infinity. Предлагайки елегантен съвременен поглед към традиционното осветление през покрива, новият прозорец All Glass Infinity без рамка е проектиран да изглежда като обикновено стъкло, подпряно на горната част на покрива.

Стандартната ситопечатна „рамка“ на външния прозорец е черна, въпреки че всеки цвят от RAL може да бъде заявен по поръчка. Стъклото е разположено с 20 мм по-широко от опората, създавайки елегантно впечатление сякаш плава на място си.

Новите покривни прозорци All Glass могат да бъдат поръчани както в стандартни, така и в индивидуални размери, произведени от 6 мм прозрачно закалено защитно стъкло с висококачествен полиран ръб. По поръчка може да се поиска и синьо тонирано закалено защитно стъкло. Всички стъкла се предлагат с опции за двоен или троен стъклопакет, пълни са с газ аргон и се възползват от термичната разделителна технология.

Инсталирането на гамата Infinity на TuffX е бързо и лесно. Разопаковате, поставяте, запечатвате и довършвате от вътрешната страна. „Винаги търсим иновативни начини да предложим на клиентите си най-новите, най-елегантни решения за домовете им –  казва управляващият директор на TuffX Греъм Прайс.  – И наистина сме горди, че добавяме безрамковите прозорци All Glass към популярната ни безупречна гама Infinity.“

Може да харесате още...