Дискретен обков за стъклени врати

С пантата на Tectus Glas немската фирма Simonswerk предлага решение за монтаж на всички стъклени врати, намаляване на видимите елементи, повишена лекота на работа и перфектна функция. Цялостният продукт се състои от система със стойности за натоварване от 60 кг или 80 кг и – като алтернатива на наличните в търговската мрежа компоненти – безшумен и безконтактен затварящ магнит с кореспондиращи варианти за дръжката. Новият вариант на модела е предназначен за използване на дървени, стоманени и алуминиеви рамки в жилищни и търговски сгради. Тялото на ремъка с интегриран U-профил задържа крилото (8 или 10 мм закалено стъкло) и осигурява сигурно и постоянно задържане на стъклото при ъгъл на отваряне до 180 °.

Минималистична, филигранна и прозрачна, системата за остъкляване TECTUS придава на изцяло стъклената врата безпрецедентна изтънченост и лекота. Намаляването на видимите елементи и повишената лекота на използване поддържат съвременните концепции за интериорен дизайн.

Системата TECTUS се предлага в модулните варианти TEG 310 2D 60 за стойност на натоварване до 60 кг и TEG 310 2D 80 за стойност на натоварване до 80 кг (по-голяма товароподемност поради използването на специални компоненти на материала). И двата варианта са идентични по отношение на размерите си и не се различават визуално или в сглобяването.

Освен това е представена и заключваща система за стъклени врати. KC Lock е иновативното заключващо решение за всички стъклени врати, което съчетава висококачествен комфорт с експлоатация без поддръжка и минималистична естетика. Системата е идеална за ползване с интериорни варти в жилища, офиси и кабинети. Заключващият механизъм осигурява едностранно заключване без ключ, заключващ корпус или розетка. Така привлекателният дизайн на вратата е напълно запазен.

Продуктите на компанията могат да бъдат видени в рамките на изложението BAU 2019, зала В4, щанд 338.

.

Може да харесате още...