Една марка, три линии, много възможности

Blauform

Марка Trias от Blauform означава висококачествени подструктури на тераси и системи за защита на неприкосновеността на личния живот за проектиране на индивидуални външни пространства. Общо три продуктови линии принадлежат към портфолиото: Trias System Alu, Trias System Wabic и Trias privacy system.

Гъвкавата подструктура за тераса Trias Alu е подходяща за равни тераси, многоетажни проекти или покривни тераси. Благодарение на Trias Multiclips системата може да поеме както подови дъски, така и плочи. Trias предлага Black Line за тъмни подове.

Алуминиевите профили на Trias се предлагат във вариантите Slim, Basic и Ultra. С тежкотоварния профил Trias Ultra могат да се преодоляват разстояния до три метра.

Системата Trias Wabic от друга страна предлага надеждна защита срещу пробив на плочата и може да се монтира на постаменти или да се комбинира с алуминиевите профили на варианта Ultra. Гъвкаво позиционираните X-Pads позволяват различни модели на полагане, независимо от позицията на пиедесталите. Wabic Boards са произведени от рециклиран материал в Германия. За Trias Wabic има доказателство за якост съгласно DIN 24537 – 3. Тестът е проведен с изпитвателно натоварване съгласно RAL-GZ 638 (Gütegemeinschaft Gratings e.V.) до 5 kN/m². Trias Wabic е подходящ за тераси, лоджии, балкони и покривни тераси. Не се изисква одобрение от строителен орган. Според Германския институт за строителни технологии (DIBt) системите за кухи подове като Trias Wabic се класифицират като съвместими и отговарящи на стандартите системи по смисъла на DIN EN 12825 и 13213. Не се нуждаете от одобрение от строителни органи, за да изградите тераси с Trias Wabic. Ако необходимата противопожарна защита надвишава категорията „нормално запалим“, трябва да бъдат изпълнени по-високи изисквания. Такъв може да е случаят на покривни тераси и в търговски зони като хотели и офиси.

Blauform

С модулната система за защита на неприкосновеността на личния живот от Trias може да се комбинира голямо разнообразие от пълнежи, от габиони до ромбови профили. Ромбовидните елементи с вид на дърво, изработени от лесен за поддръжка алуминий, са особено привлекателни. Ядрото на системата е базовият стълб Trias, изработен от устойчив на атмосферни влияния алуминий. В зависимост от пълнежния материал се допълва с подходящи допълнителни модули и се предлага в три цвята: алуминий, Black Line и антрацит. Последният съответства на RAL 7016 и следователно пасва идеално на актуалните повърхности за дограма. Формата е проста, минималистична и ясна.

Снимки: Blauform

Може да харесате още...