ERA пуска нова заключваща система за плъзгащи се врати

Британската компания ERA демонстрира своя иновативен подход към дизайна на продуктите си с новото решение за заключваща система за плъзгащи се врати, чиято тънка кутия и уникални ключалки за затваряне решават няколко предизвикателства, с които обикновено се сблъскват производителите и инсталаторите.

Смята се, че обикновено грозните болтове на ключалките развалят чистите линии на вратите на вътрешните дворове и те обикновено не отговарят на изискванията за достъп до сградите. Освен това монтажът им може да бъде труден и отнемащ време, а понякога се налага повторно изравняване на вратата на място след инсталирането. Също така цената монтажа им във фабриката е висока.

Новото решение за заключване на вратите на ERA премахва всички тези проблеми и е значително по-рентабилно, когато се вземат предвид общите разходи за продукта, включително производството и корекциите на място.

Новата версия на ключалката с дванадесет точки на заключване означава, че тя отговаря на изискванията за достъп до сградите и е съвместима както с бравата Euro Cylinder на ERA, така и с Invincible Cylinder. И тъй като Invincible 3 е най-рентабилното решение, което се предлага на пазара, това е отлична новина за производителите и инсталаторите.
Новата ключалка се съчетава идеално с дръжката Fab & Fix Pembroke, чийто удължен лост е проектиран да улеснява отварянето на вратата с използване на по-малка сила. Това я прави много по-удобна за възрастни хора или инвалиди, което също е важно предимство.

Може да харесате още...