Изцяло алуминиева пергола от Trex 

Trex-Pergola

Сянка, стил и лесна поддръжка – това са основните и съществени елементи при избора на оборудване за всяко едно външно пространство. В това отношение най-новото решение, предлагано от американската компания Trex, подходящо наречено Element, съчетава всички тези качества – елегантни, модерни перголи, проектирани да максимизират сянката, като същевременно предлагат високоефективните характеристики на изцяло алуминиева конструкция.

Trex-Pergola

Като първа изцяло алуминиева конструкция от Trex, перголата Element осигурява удачен вариант за многофамилните къщи и търговските пространства. Системата впечатлява със своята здравина, издръжливост и лесна поддръжка. Издръжливата алуминиева конструкция позволява монтирането ѝ в различни климатични условия, както топли, така и студени. В допълнение, Element е завършен с ултра-трайно покритие, което предлага превъзходни свойства за защита от климатичните условия. Това уникално покритие се предлага и в многообразие от цветове, с възможност за избор измежду 47 стандартни нюанса.

Trex-Pergola

С избор измежду 16 стандартни размера, архитектите, строителите и собствениците на жилища могат да създават индивидуални външни жилищни пространства, които отразяват техните уникални дизайнерски вкусове и допълват обстановката. Системата се доставя удобно опакована като пълен комплект, който включва необходимия хардуер и компоненти – всички предварително изрязани до точни размери за бързо и лесно сглобяване. Колекцията на Trex Pergola се предлага с 25-годишна ограничена гаранция за жилища или 10-годишна ограничена търговска гаранция.

За повече информация: Trex

Може да харесате още...