Как компанията TuffX си осигури повече продажби?

TuffX

Английската компания TuffX регистрира нарастване броя на запитванията за своите изцяло стъклени „безрамкови“ покривни прозорци.

„Поради своята лека и тънка конструкция, изработена изцяло от стъкло и без никаква алуминиева рамка, нашият покривен прозорец All Glass обикновено е по-рентабилен от други сравними продукти“, казва директорът Греъм Прайс. „Това е евтина алтернатива за строителите и собствениците, която не изисква компромиси с безопасността или ефективността.“

Както при всички продукти на TuffX, компонентите за покривните прозорци All Glass се произвеждат от фирмата на място, което тази година донесе дивиденти за целия бизнес.

TuffX

„По този начин контролираме изцяло нашата производствена верига, затова поръчките на нашите клиенти не са засегнати от проблеми с доставките, каквито строителната индустрия като цяло изпитва по време на пандемията“, каза Греъм.

Безрамковите стъклени покривни прозорци на TuffX са разположени по-ниско спрямо външната линия на покрива и имат визия на „плаващо“ стъкло. Монтажът не налага допълнително сглобяване на място, затова  процесът е изключително бърз и лесен.

По-ниското тегло и изгодната цена не се отразяват на безопасността и качествата на продукта, тъй като All Glass отговаря на стандарта EN1279.

Може да харесате още...