Нов модел алуминиеви отдушници

IKON Aluminium Systems (IKON) обявява старта на своята нова серия IKL300, революция в технологията на отдушниците с ламели. Новата система отдушници с алуминиеви лайсни е много тънка, предназначена за места, изискващи 50% свободна зона. Те могат да се монтират в остъкления, в стандартни PVC прозорци или в тънки алуминиеви прозорци, врати или отвори, които изискват вентилация, но където няма място за стнадартни продукти.

Моделът IKL300 PFA50 е конструиран така, че да отговаря на изискванията за 50% свободен въздушен поток, без да се налага използването на 50 мм лайсна. Това е рентабилна алтернатива на 50 милиметровите лайсни, тъй като новият модел е около 14% по-евтин.

С дълбочина на рамката от само 36,2 мм, новата система е естетически издържана и лесна за инсталиране, предлага се в различни цветове, идеална е за ограничени пространства и тесни рамки за прозорци. Като специален продукт новата система отдушници е подходяща за жилищни сгради, учебни заведения, здравни заведения,паркинги и спортни центрове. Тя е тествана в съответствие с BS EN 13030: 2002 (BSRIA Ltd).

Може да харесате още...