Новости при бързите врати от Secdoor

Secdoor
Secdoor се радва да сподели с многобройните си клиенти и партньори новото си сътрудничество с един от най-големите производители на бързи PVC врати в Европа. При условията на договора между компаниите бързите врати ще се произвеждат с марката Secdoor  в заводите на компанията в Италия под най-стриктен контрол и последните Европейски изисквания в бранша.

Secdoor предлага на българския пазар бързи врати за индустриални цели традиционно от години. В портфолиото на компанията влизат бързи PVC врати- нагъващи и навиващи се, секционни бързи врати, самопоправящи се врати. Интересни предложения за специализирани нужди са също така вратите MEGAPACK които достигат големина от 25 метра ширина и 10 метра височина. За хладилни нужди се предлагат също и врати ISO80 за различни температурни диапазони от -25c до 5c.

Бързите врати са подходящо решение за интензивни производствени и складови нужди. Със скорост на отваряне до 2м/сек те са идеалното решение при натоварени пътища на мото и електрокари. Осигуряват дългогодишна безпроблемна експлоатация и спестяват разходи за отопление и охлаждане.

При проявен интерес към продуктовата гама на Secdoor посетете сайта ни www.secdoor-bg.com.

Вижте също...