Пергола Markilux – свободно стояща система

Markilux

Изработените по мярка системи за слънцезащита от Markilux се предлагат с набор от допълнителни опции за персонализиране на всяко индивидуално решение за слънцезащита. Производството на тенти и платове под един покрив е отличителен белег на дизайна на Markilux.

Перголата 110 на Markilux предпазва големи площи от слънце, вятър и студ както в частни, така и в търговски обекти. С малка рамка, която дава големи предимства, тази концепция е перфектно претворена в мащабната система на тентата, монтирана на тънки стълбове с ненатрапчиви странични направляващи релси. За да се компенсират неравностите на повърхността, основата на предните стълбове е регулируема – до 10 см. Подобно е положението и с височината на перголата Markilux 210: тя се регулира лесно с помощта на навиваща дръжка.

Този широкомащабен сенник е идеален както за частни, така и за професионални цели: Markilux pergola е система за тенти с допълнителни носещи стълбове – така че фасадата на сградата да не се претоварва. Markilux syncra е свободно стояща система, която може да бъде поставена независимо от всякаква архитектурна връзка, необходима е само основа.

Опции и аксесоари

Markilux предлага лесни за използване технологии за работа, допълнителни функции за осветление и допълнителни аксесоари, като например нагреватели.

Markilux

Работа

Възможностите за избор включват: ръчно, моторно или дистанционно управление на тенти. По желание сензорите за слънце, вятър и дъжд осигуряват управление на електрическата тента Markilux в зависимост от метеорологичните условия, а опцията за автоматизация означава, че те могат да се управляват от друго място чрез смартфон или таблет

Цвят

Цветовете на рамката се избират така, че да допълват и подчертават тъканите, и се предлагат в редица стандартни предложения или в произволен цвят. Платовете за тенти се предлагат в огромна гама от варианти, всички проектирани и изработени от Markilux

Светлина

Вграденото LED осветление за тенти създава приятна и атмосферична обстановка; вариантите включват LED линия, вградена в касетата, водещите релси или сгъваемите рамена, или дискретни LED прожектори под касетата, в предния профил или прикрепени към светлинната лента. Отделна светодиодна линия може да се монтира почти навсякъде.

Топлина

Електрическото отопление на тентата с лъчисти нагреватели Markilux осигурява енергийно ефективна топлина. Нагревателят се монтира директно върху рамката на тентата на стратегически изгодни места. Като алтернатива може да се използва самостоятелен инфрачервен нагревател с мощност 1 400 W.

Засенчване

Shadeplus е тента в тентата, която осигурява допълнително покритие, като се спуска вертикално надолу от предния профил. Тентите могат също така да се използват за покриване на по-голяма площ чрез свързване на две или три синхронизирани тенти.

Снимки: Markilux

Може да харесате още...