Пергола с подвижен покрив от Renson

Renson

Перголата Camargue Skye на Renson с напълно прибиращ се покрив създава усещане за откритост, като същевременно осигурява уединение. Алуминиевите жалузи на покрива на перголата могат да се завъртат според предпочитанията. Потребителите могат дори да ги плъзгат напълно отворени благодарение на технологията S-drive. Тази пергола е не само функционална, но има и елегантен външен вид. Всички кабели, анкери и отводнителни канали са скрити. Тя може да бъде както свободно стояща, така и прикрепена към фасадата.

За всички сезони

Тази пергола позволява навлизането на максимално количество слънчева светлина през зимата. Тя е идеална и за наблюдаване на звездното небе през лятото. При дъжд, сняг и вятър двустенните жалузи с лекота елиминират проблема. Те могат и да се накланят. Това позволява регулиране за идеалното количество постъпваща светлина. В горещи дни жалузите позволяват на топлия въздух да излиза лесно.

Renson

Персонализиране

Дизайнерът може да персонализира системата по безброй начини. Например могат да се изберат ветроустойчиви екрани, система Лоджия или стъклени плъзгащи се панели като странични елементи. Алтернативно перголата може да бъде оборудвана с LED светлини в колоните или профилите. Многофункционалната дизайнерска греда може да бъде оборудвана и с нагревателни елементи и високоговорители.

Снимки: Renson

Може да харесате още...