Повече светлина в дома със система Pilkington Activ

Pilkington Activ

Повишаването на благосъстоянието в живота вече не е насочено единствено към диетата и физическите упражнения, а дори влияе върху това как искаме да изглеждат нашите домове. Повечето собственици на жилища мечтаят за имот с много естествена светлина и има все по-голямо количество медицински изследвания, сочещи за здравословните ползи от наличието на повече на светлина в живота ви. Особено в северна Европа, с дългите и тъмни зими, но и за имоти в локации с по-усойно разположение, е важно да се възползвате от всяка естествена светлина. Когато сме навън, ние усвояваме витамин D, който е от съществено значение за имунната ни система, костната плътност и доброто психично здраве и дори само да гледате слънчевата светлина може да повиши нивата на серотонин, което може незабавно да подобри настроението ви.

Pilkington Activ

Така изборът на правилното остъкляване е жизненоважен, когато се вземат предвид ползите за здравето, които носи естествената светлина. То е важна част от създаването на дома и за създаването на среда, която повишава благополучието на обитателите му. Продуктовата гама Pilkington Activ ™ на компанията Pilkington предлага уникална комбинация от свойства на слънчев контрол и самопочистващи се качества, което означава, че може да се използва в широк диапазон от приложения, включително за прозорци, тавани, оранжерии, стъклени покриви, позволявайки навлизането на много светлина в помещенията.

Pilkington Activ

Технологията за слънчево управление помага да се поддържат комфортни температури през цялата година и позволява остъклените площи да станат неразделна част от дома. Функцията за самопочистване прави Pilkington Activ ™ идеален избор, особено за по-труднодостъпни места като стъклени покриви, тъй като стъклото непрекъснато ще се самопочиства и ще позволява да се пропуска повече светлина.

За повече информация: Pilkington

Може да харесате още...