Преградни стени оформят гъвкава работна среда

UniFor

Преградните стени RP на UniFor са проектирани от архитекта Ренцо Пиано през 2004 г. и представят еволюцията на съвременните офис пространства. Те имат елегантен и изтънчен дизайн и отговарят по гъвкав и функционален начин на нуждите от адаптивност, лекота и осветеност на съвременните офиси. Преградите RP са идеални за работни пространства, които изискват  допълнително разделяне на вътрешните пространства, като същевременно се запазва известна степен на свързаност.

Стената RP на UniFor е преградна система с пълна височина, поддържана от алуминиева конструкция със стъклени панели. Вратите се предлагат като люлеещи се или плъзгащи се елементи, с масивни и стъклени покрития. Преградите RP са направени така, че да изглеждат леки и да подчертават идеята за модулност, монтирани в различни конфигурации с единичен или двоен стъклопакет.

UniFor

Системата е гъвкава и може да се разглобява и сглобява отново, за да се адаптира към актуалната ситуация. Чрез нея ефективно и рационално се организират гъвкава и диференцирана работна среда, като офиси, защитени работни зони, многофункционални пространства и зали за срещи.

Снимки: UniFor

Може да харесате още...