Saint-Gobain Glass представи ново текстурирано стъкло Visiosun

Saint-Gobain Glass представи ново текстурирано стъкло за стъклопакети за жилищни и търговски сгради, което осигурява високо ниво на поверителност, без да се нарушава достъпа на естествена светлина до помещенията.

Visiosun се характеризира с успоредни линии, които създават ефект на тръстиково стъкло. Visiosun осигурява висока прозрачност, позволявайки на естествената светлина да прониква в стаята, в съчетание с високо ниво на поверителност.

„Visiosun е лесен за изработка и изрязване, и се предлага в широк спектър от размери. Има дирекционен модел, който може да се използва както във вертикална, така и в хоризонтална ориентация. Visiosun също така предлага в голяма степен неутрален външен вид поради изключително прозрачната подложка, използвана при производството му, и позволяваща светлината и уединението да вървят ръка за ръка и да персонализират всяко пространство“, споделя Джени Йънг, маркетинг мениджър в Saint-Gobain Glass.

Гарантиращото поверителност стъкло Visiosun е идеален продукт за интериорни дизайнерски проекти като врати и разделители, паравани за душове и бани, витрини, рафтове, плотове за маси и кухни. Visiosun е подходящ и за външни архитектурни проекти, включително сенници, парапети и фасади.

Може да харесате още...