Стъклена кула от iconic skin

iconic skin

Изключителен акцент на офис сградата на производителя на офис столове Topstar е 10-метрова асансьорна кула, изработена от черни, непрозрачни стъклени елементи. Стъклената кула за асансьора в централата на Topstar отвежда посетителите на компанията директно до търговския отдел. В същото време асансьорът се използва като комуникационна повърхност за рекламни съобщения. Стъклената фасада е реализирана с помощта на GSP, компонент за стъклени фасади от компанията iconic skin, който предлага висока степен на свобода на дизайна с функции на енергийно ефективна фасада.

iconic skin

За облицовката на кулата за асансьора в избран продуктовият вариант GSP PUR100-H с минимална конструкция на стената. Елементът с приблизително 114 мм осигурява стъклена повърхност и изолация в един продукт. Той се състои от сандвич панел с полиуретанова изолационна сърцевина и структурно залепено стъкло. В кулата са използвани елементи с дължина до 3 м, които са положени хоризонтално върху стоманена конструкция. Това създава оптично безрамкова облицовка с равномерни фуги, която се използва от Topstar като рекламно пространство.

iconic skin

Стъклената повърхност е решена с черен емайл, реализиран в производствения процес. Като резултат елементите GSP са устойчиви на атмосферни влияния, надраскване и светлина. С помощта на фолио логото на фирмата, както и рекламни графики, завършват облика на кулата.

За повече информация: iconic skin

Може да харесате още...