„Вечни“ алуминиеви двупластови уплътнители за врати

Британската компания ExtrudaSeal наскоро лансира ново „вечно“ уплътнение за алуминиеви сгъваеми врати. Често срещан проблем с праговите уплътнителни системи при сгъваемите врати е, че в резултат на триенето с течение на времето те се изместват, което означава, че крилата им могат да се заклещят при отваряне. За да се предотврати този проблем, ExtrudaSeal проектират алтернативна система, „вечен“ алуминиев уплътнител за прагове на сгъваеми врати.

Новите прагови уплътнители имат уникална полу-твърда основа от PVC, осигуряваща много по-добро прилягане в сравнение с традиционните уплътнителни системи и подобрена защита от лошо време. Те са съвместими с много от водещите алуминиеви системи и са приложими също при ремонт и преоборудване.

Алуминиевите сгъваеми врати стават все по-популярни през последните години, като се очаква продажбите им в Европа да се покачат с 36% между 2016 и 2019. В резултат на това този тип алуминиеви врати са пазар, в който ExtrudaSeal инвестират сериозно, независимо от лошата като цяло перспектива за производителите на дограми от острова, свързана с Брекзит.

 

Може да харесате още...