Фасада, реализирана с печат върху стъклата от Tecglass

Trammell Crow Center

Испанската компания Tecglass може да възпроизведе всеки графичен дизайн върху стъкло в най-кратки срокове, в различни размери, постигайки всички видове цветове с безкрайна гама от нюанси и специални ефекти. Обновената фасада на Trammell Crow Center в Далас е още един пример за това как стъклото е основен елемент при препроектирането в най-модерните градове, безпроблемно балансирайки най-елегантните и модерни дизайни с наличието на безупречно възстановени исторически паметници.

Trammell Crow Center

Архитектурният проект включва изграждането на нова кула, която да включва паркоместа, офиси и жилищни помещения. Перфектно съобразена с обновяването на прилежащата кула, тази втора сграда използва технологията на Tecglass за дигитален печат на остъкляването, което покрива повърхността на фасадата на сградата.

Trammell Crow Center

В процеса на отпечатване на стъкло за втората кула е използвана гамата от мастила Jetver Base. Специалната линия от керамични мастила, разработени от Tecglass за света на архитектурата, предлага отлична производителност по отношение на химическа устойчивост на атмосферните условия и превъзходна издръжливост във времето.

За повече информация: Tecglass

Може да харесате още...