Алуминиеви первази от RBB

rbb-aluminium

Със системата RAG² System Premium немската компания RBB представя подобрена версия на своите алуминиеви первази за прозорци. Фокусът на продуктовата гама тази година е подобреното развитие на доказалия се вече плъзгащ се конектор RAG². Новата EPDM уплътнителна система е много по-филигранна и се произвежда в едно цяло.

rbb-aluminium

RAG² K e новият вариант на патентования оригинален R · B · B алуминиев RAG² плъзгащ се край за CLINKER и експонирани фасади. От новаторска услуга през 1999 г. този първокласен продукт се превърна в един от водещите пазарни решения, който дефинира стандарт в областта.

rbb-aluminium

Новата система дава възможност на потребителите да създадат връзка за перваза на прозореца с перманентна защита срещу проливен дъжд. Новата крайна част също така предлага известните предимства на RAG², включително интегрирана компенсация за разширение, при която топлинно индуцираното движение на алуминиевия външен перваз на прозореца се абсорбира от еластичната зона на разширение EPDM .Неговата проста конструкция прави новия RAG² K изключително гъвкав и лесен за монтиране.

За повече информация: RBB 

Може да харесате още...