Aluplast представи PVC-U фолио от ново поколение

Woodec

Компанията Aluplast представи Woodec, фолио от следващо поколение, което имитира естественият вид на дървесината, в съчетание с предимствата на PVC-U покритието. То включва три ултра реалистични дървесни декорации, имитиращи дъб, като постигнатият реализъм е изключителен, почти е невъзможно покритието да се различи от истински дървен материал.

Woodec

Woodec представлява напълно различно от традиционните фолиа ниво, което разгръща изключително много нови възможности за производителите и монтажниците. Фолиото отлично възпроизвежда топлината на дървесината, но в продукт, който не изисква почти никаква поддръжка. Промяната е без съмнение толкова значима, колкото преминаването към цветни фолиа от бял PVC-U. Това е следващо поколение фолиране от Aluplast.

Woodec

Основно влияние при проектирането на новата серия фолиа оказва  скандинавският стил, който е все по-предпочитан и се отличава с простите си и изчистени форми и използването на дърво. Новите модели имитация на дърво осигуряват приятна атмосфера и модерен дизайн, а отвън гарантират висококачествен външен вид. Фолиата Woodec могат да се използват както на вътрешните, така и на външните повърхности на дограмите.

Може да харесате още...