Интерактивен прозорец се бори с бактериите

sense-touch-window

Финландската компания Seloy Live, производител на иновативно интерактивно стъкло, представя уникален интерактивен сензорен прозорец, наречен SENSE, който сега предлага защита от бактерии и други микроби благодарение на добавеното безопасно и екологично чисто покритие Total Protect ™.

sense-touch-window

Продуктите Total Protect ™ имат бактерицидно, фунгицидно и анти вирусно действие и унищожават бактерии, вируси и гъбички. Предоставената научно доказана защита е дълготрайна и може да бъде отстранена само механично, което означава, че има по-малка нужда от дезинфекция на повърхността. Продължителността на действието на активните съставки се удължава чрез ниско изпаряване, като накрая се образува антимикробен филм на повърхността.

Стъклото е закалено и предоставя защита от метеорологичните условия и може да се мие като обикновен прозорец. Въпреки това компанията разработва и разтвор за почистване на основата на алкохол, който подновява антибактериалния ефект при всяко почистване на стъклото SENSE.

sense-touch-window

Топлоизолацията, звукопоглъщането, противопожарната защита и функционалната устойчивост на кражба също се поддържат от Seloy Live и всички те могат да бъдат вградени в етапа на проектиране, ако е необходимо.

Може да харесате още...