CDW Systems с нова продуктова гама

CDW Systems

За компанията CDW Systems от Глостър  2020 беше натоварена година. В отговор на нарастващото търсене от страна на клиентите, те включиха към своя асортимент прозорци за плосък покрив и дизайнерски врати. Сега добавят трети продукт от Smart Systems към своето портфолио – Smart Alitherm Heritage Range, предоставящ идеалното решение за проекти  с историческа стойност.

Модерната гама от алуминий е специално разработена, за да отговори на изискванията на проектите за обновяване и саниране, особено в чувствителни зони за планиране, и е идеална за викториански и Art Deco стил.

Широката гама от жилищни прозорци и балконски врати се е доказала и при много проекти за обновяване и саниране на исторически сгради в цяла Великобритания.

Гамата врати и прозорци Alitherm Heritage се отличава с тънки профили и линии, които напомнят на традиционните стоманени врати и прозорци. Непреходната елегантност на системата обаче върви с изключителни топлинни характеристики на модерната алуминиева система с рейтинг „B“.

Прозорците се предлагат в няколко формата, включително неподвижно стъкло, окачено отгоре и отстрани крило, въртене, накланяне и завъртане. Тези различни опции могат да бъдат инсталирани в комбинация от хоризонтални модули, които са подредени с помощта на опциите за свързване на Smart, за да образуват прозорец от няколко части.

Прозорците на Alitherm Heritage са тествани за сигурност по PAS 24: 2016 и се предлагат като Heritage и Art Deco.

Междувременно балконските врати на Alitherm Heritage имат широк диапазон от размери, могат да бъдат остъклени с лента или уплътнение и са снабдени с многоточков заключващ механизъм, както и със заключващи болтове.

Може да харесате още...