Етем стъпи на западния бряг на Каспийско море

Etem

От тази година Етем Азербайджан встъпи в семейството на Етем груп.

Компанията има удоволствието да ви информира, че отвори свое представителство в Баку, Азербайджан.

Адресът на Етем Азербайджан е:

S.Rəhimov 179A, Jalə Plaza, 5 етаж.

За повече информация: lsavic@etem.com

Баку

За компанията

Етем е една от водещите компании за екструдиране на алуминий в Югоизточна Европа. Основана през 1971 г., Етем е първата компания, напълно интегрираща процеса на проектиране и производство на архитектурни системи и алуминиеви профили за промишлени приложения в Гърция.

С двете си фабрики, в Атина, Гърция и София, България, и годишен капацитет, който надхвърля 40.000 т/год., Етем гарантира постоянна и непрекъсната доставка на своята продукция. Етем е международна компания с износ, който надхвърля 70% от производството и с присъствие в над 20 страни. Фирмата постоянно инвестира в иновации, оборудване и персонал.

С над 40 години опит в секторите проектиране и производство на архитектурни системи и алуминиеви индустриални профили, Етем е фирма, която предлага продукти и услуги с добавена стойност на своите клиенти като изгражда с тях дълготрайни отношения, които се основават на доверие, почтеност и последователност.

Етем притежава силни позиции в Югоизточна Европа и се стреми постоянно към развитие в нови страни и пазари. С ефективна структура и много добре обучен персонал, компанията изпълнява стратегическата си цел да разбере и задоволи нуждите на всеки един пазар, помагайки на клиентите си да постигат своите цели.

Персоналът на Етем предлага пълния набор услуги на клиентите си, обхващащ целия цикъл на проекта. От самото начало на един нов проект екипът помага на заинтересованата страна да избере най-добрия продукт или решение съобразно неговите изисквания. Съдейства на архитекта или инженера да определи спецификациите на проекта, а също така може да предложи и техническа помощ или обучение на строителите и монтажниците.

Може да харесате още...