Филигранни стоманени прозорци Janisol Arte 2.0 с тествана защита срещу взлом

Janisol Arte

Janisol Arte 2.0 вече може да се използва за производство на единични и двукрили странично окачени прозорци (отварящи се навътре или навън), както и еднокрилни прозорци, окачени на дъното с непрекъсната защита от взлом RC2. Тънката стоманена профилна система от Jansen AG е тествана и е в съответствие с DIN EN 1627.

С разнообразието от типове отвори Janisol Arte 2.0 е идеален за производство на прозорци и неподвижни стъкла в съвременни нови сгради, както и за реконструкция на исторически паметници.

Що се отнася до външния вид, устойчивото на взлом остъкляване Janisol Arte 2.0 е в съответствие с максималните критерии. Обърнато е специално внимание на осигуряването на съвместимост на всички варианти на стъклопакети с Janisol Arte 2.0. Възможни са сухо или мокро остъкляване, различни визии и материали, както и опции за работа с клип остъкляващи ленти или бутонни ключалки. Визиите варират от ъглови контури до остъкляване с устойчив на атмосферни влияния уплътнител Renoseal, който се изисква на някои пазари.

Може да харесате още...