Global Security Glazing представи защитни стъкла за по-голяма сигурност ACCESSGARD™

Security Glass 1
Global Security Glazing официално представи серията защитни стъкла за повишена сигурност ACCESSGARD™ – рентабилен продукт от ламинирано стъкло, създадено да повиши безопасността на сградите, без да се компрометира ефективността и естетиката на стъклото.

Бен Баум, вицепрезидент по продажбите в Global Security Glazing, заяви, че защитните стъкла ACCESSGARD™ са специално проектирани за използване в различни сгради за справяне с нарастващите предизвикателства пред сигурността и неутрализиране на потенциалните заплахи. „На приземните етажи фасадите на повечето офис сгради са остъклени, входовете и вратите също. За съжаление, стъклото е слабо място в сигурността на сградите, тъй като често се таргетира като точка за достъп при сценарии за влизане с взлом. Global Security Glazing разработи защитни стъкла ACCESSGARD™, за да забави и дори да предотврати влизането с взлом. ACCESSGARD™ е достъпен продукт за търговски офис сгради, обществени и правителствени сгради, спортни комплекси и производствени помещения.“, добавя Бен Баум.
Security Glass 2
Защитните стъкла ACCESSGARD™ могат да издържат на продължителна физическа атака – до 6 минути и 47 секунди на непрекъсната атака със стандартното защитно остъкляване ACCESSGARD и до 17 минути с усиленото ACCESSGARD-2118. Защитното остъкляване ACCESSGARD, което може да се вгражда в монолитни конструкции и стъклопакети, както в новопостроени, така и в съществуващи сгради, може да се използва в повечето стандартни профилни системи и е много подходящо за остъкляване на приземни етажи, коридори, конферентни зали и други помещения, за които сигурността е приоритет.

Стъклото ACCESSGARD™ може да бъде направено по поръчка с покрития за ниски емисии на топлина, тонирано стъкло, извито стъкло и други, за да се отговори на изискванията за ефективност и естетика, без това да е за сметка на сигурността.

Може да харесате още...