Изход за плоски покриви от Wellhöfer

Специалистът от Германия по стълбищни системи Wellhöfer, сега предлага и изход за плоски покриви, който може да се комбинира с всички стълби, предлагани от компанията. Това се отнася и за специалните варианти за топлинна защита и противопожарна защита.

Отварянето на изхода е изключително лесно, а конструкцията се поддържа от газови амортисьори. В допълнение, влизането и излизането на порива е улеснено, чрез включеното стандартно допълнително стъпало. Инсталирана е и двустранна брава, която е подготвена за използване на профилна цилиндрична брава.

Отворът в покрива е затворен с два капака, което автоматично води до вентилация на конструкцията. Горното покритие на покрива предпазва от вятър и атмосферни условия, а долният капак със сгъваемо стълбище се използва за топлоизолация и осигурява херметичността на конструкцията по отношение на интериора.

Този изход за плоски покриви се предлага за отвори с размери от 90×90 см до 140×80 см или 160×70 см. Наличните варианти за височини на системата са от 45 до 110 см.

Може да харесате още...