Изовер обявява първите награди за Енергийна Ефективност

Изовер обявява първите награди за Енергийна Ефективност по време на събитие, посветено на Мулти-Комфортната Къща.

Изовер организира събитие „ДЕН на МУЛТИ-КОМФОРТНАТА КЪЩА“. Награди „ЕНЕРГИЙНА ЕФЕКТИВНОСТ на ИЗОВЕР“, което ще се проведе на 26-ти ноември в хотел „Метрополитън“, София.
Събитието има за цел да представи пред архитекти и партньори опитът на първите високо енергийно ефективни реализирани обекти в България както в жилищния, така и в обществения сектор: еднофамилна Мулти-Комфортнa Къщa, Плюсово енергийна Мулти-Комфортна Къща, Пасивна детска градина, Ниско-енергийна административна сграда. Всички тези обекти са факт благодарение на много труд, творчество и екипна работа на множество специалисти.

Наградите за Енергийна Ефективност на Изовер е престижно международно събитие, организирано с участието на 15 европейски държави и тази година за първи път приема проекти от България. Награждават се най-забележителните и творчески проекти, демонстриращи иновативен интегриран подход за прилагане на стандарт за енергийна ефективност в проекти за ново строителство и реновации, както и техните реализатори. 2 забележителни проекта от България ще бъдат представени по време на международната церемония, която ще се проведе през март 2014 г. в Дъблин, Ирландия.

  
Всички тези проекти и още много други интересни теми ще бъдат представени на събитието, организирано на 26ти ноември от Изовер. Поканени са архитекти и инвеститори.
  
Вход с предварителна регистрация.

Допълнителна информация за събитието ще можете да намерите на www.isover.bg

Може да харесате още...