Лъскав и интелигентен обков за врати от Apeer

Apeer

Apeer подобри своята композитна врата, предлагайки стилната гама Sweet от Brisant Secure.

Производителят от Балимина, Северна Ирландия, добави високотехнологичната ключалка Ultion Smart към своя списък от продукти, като отговори на значително нарасналото търсене на интелигентни продукти за дома.

Гамата Sweet, която е тествана да издържа над 30 пъти допустимата граница, изисквана за официалния стандарт за корозия EN 1906: 2012, ще се впише идеално в портфолиото от композитни врати на Apeer. Това включва традиционна, съвременна и модерна гама, както и ултрамодерната, алуминиева алтернатива на Apeer, Silka.

Линда Томб, маркетинг мениджър в Apeer, коментира: „Стилът е изключително важен и Sweet предлага точно съвременната естетика и гама от цветове, като розово злато, което собствениците на жилища търсят. Интелигентните домакински продукти също стават все по-популярни, а ключалката Ultion Smart на Brisant Secure е водещ пример за технология от следващо поколение за входни врати, която подобно на Sweet е идеалното съвпадение за нашето композитно предложение“.

Пълният пакет Sweet от Brisant Secure включва дръжка, пощенска кутия, чукало за врата от две части, цифри и букви в розово злато, чисто злато, хром, черно или сребърен сатен.

Системата за заключване Ultion Smart, която е съвместима с приложението Samsung SmartThings, Apple HomeKit и Amazon Alexa, ще се предлага от Apeer с дръжка и табелка за врата в розово злато, чисто злато, хром или черно.

С набор от автоматизирани опции като автоматично отключване, заключване и отваряне, Ultion Smart съчетава 3-звездна сигурност със съвременно интелигентно управление.

Може да харесате още...