Лека метална ролетна врата с широк набор от защитни функции

 Buchele Türe + Tore

Многофункционалната ролетна врата от новата серия Buchele LM-Line на производителя Buchele Türe + Tore представя една иновативна конструкция, която предлага изключителни възможности за постигане на сигурност и шумоизолация.

През последните години компанията разполага с висококачествени, функционални продукти в своята гама стоманени ролетни врати. С новото поколение обаче тя достигна съвсем ново ниво по отношение на свойствата на материалите, функционалните опции, конструкцията и обработката.

Юрген Бухеле, управляващ директор, отговарящ за продажбите, обяснява: „При ролетните врати от новата ни серия от лек метал съчетахме ноу-хауто на нашите стоманени врати с възможностите, които предлага лекият метал. Акцентът е специалната конструкция на завесата на вратата. Състои се от екструдирани профили от лек метал с дебелина 60 мм и височина 160 мм. Конструкцията от сандвич елементи на отделните ламели е патентована. Това ни позволява да останем много гъвкави по отношение на изискванията към ролетната врата и да използваме толкова материал, колкото е необходимо за съответната цел.

 Buchele Türe + Tore

Всяка отделна ламела има и уплътнение, което е интегрирано в профила и гарантира плътността на вратата в затворено положение. Най-ниската единична ламела е снабдена с еластичен многокамерен уплътнителен профил, като завършек към пода. Двата вертикални странични водача са изработени от система от релси от поцинкована стоманена ламарина, която побира механичните уплътнителни профили в гънката на релсата и ги предпазва.“

Снимки: Buchele Türe + Tore

Може да харесате още...