Нов изолатор за стъклопакети ще представят на изложението Glasstec

Bostik, водещата компания производител на лепила за индустриални, строителни и потребителски цели, съобщи, че ще представи нов продукт- изолатора Bostik 6000, на специализираното изложение Glasstec в Дюселдорф между 23- 26 октомври.

Формулиран с изключителната технология i-BoostTM, Bostik 6000 е активен еднокомпонентен горещо топилен изолатор за изолиращи стъклопакети, който предлага подобрена производителност и издръжливост в сравение със съществуващите най-добри опции за уплътняване на изолационни стъклени единици .

“Разбирайки нуждите на пазара на изолационни стъкла от по-устойчиви решения Bostik видя възможността да разработи новаторски изолатор, който съчетава повишена издръжливост с подобрена производителност и безопасност за производителите”, каза Оливие Бусек, мениджър “Бизнес развитие” за пазара на строителни компоненти на Bostik.

С по-високата си термична устойчивост и якост на опън, Bostik 6000 се справя с непрекъснатото натоварване на стъклопакетите, което позволява на производителите да отговорят на нарастващите изисквания и новите разпоредби. Лесен за употреба, този продукт позволява достигането на безпрецедентни скорости на автоматизирани линии (но е подходящ също и за ръчно приложение), без да изисква време за втвърдяване и без отпадъци. Освен това е универсално изолиращо решение, което показва отлична адхезия към стъклото и често срещаните повърхности в конструкцията на изолационни стъклени единици.

Вижте също...