Нова остъклена врата за повече естествена светлина в домовете

Distinction Doors

Distinction Doors обяви, че пуска на пазара нова композитна врата от подсилена със стъкло пластмаса (GRP) – 3 Quarter Lite.  Тя е създадена, за да отговори на потребителското търсене на входни врати с голям остъклен отвор, който да пропуска повече естествена светлина. Универсална, с висококачествена изработка и покритие, 3 Quarter Lite ще се окаже популярен вариант както за входни, така и за задни врати. Като начало продуктът се предлага в бяло, но ще бъде на разположение и в цветове от палитрата Distinction. Остъклената площ е с размери 558×1218 мм, а стилът на вратата може да бъде подобрен с три дизайна на стъклото от гамата Distinction – Kara Zinc, Palma и Monza.

Касетата с щракване осигурява на производителите и монтажниците последователност в дизайна и, което е по-важно, в цвета, където това е приложимо. Distinction Doors покрива касетите си с боя със същия партиден номер като съответната заготовка за врата, за да осигури перфектно цветово съответствие. Купувачите на 3 Quarter Lite ще могат да се възползват от изключителните й характеристики – отлични функции за сигурност; забележителна издръжливост; защита от атмосферни влияния; превъзходна звукоизолация и топлинна ефективност.

Distinction Doors

Анди Гроган, директор по продажбите на Distinction Doors, коментира: „Търсенето на този нов стил врати се движи от потребителите. Традиционните стилове на остъклени врати доминираха в продажбите ни през 2021 г. Новата 3 Quarter Lite ще се възползва от това търсене и ще даде на клиентите това, което искат – повече естествена светлина в домовете им.“

Снимки: Distinction Doors

Може да харесате още...