Нови патентовани ролетни и външни щори от Weru

weru

Скоро дните започват да стават по-дълги и след студения и тъмен сезон, всички очакват повече светлина и топлина в собствения си дом. Но, това, което е добре дошло през пролетта, често се превръща в проблем през лятото, когато апартаментът или къщата се загряват до сауна-подобни температури. През зимата, разбира се, топлината трябва да остане вътре. Ето защо, в допълнение към важния въпрос за топлоизолацията също така трябва да се мисли за защита от слънцето.

weru

Има различни концепции за защита от слънчевите лъчи за различните помещения в къщата или апартамента. В трапезарии или дневни или стаи с изглед, например външна щора, а в спални или детски стаи или под покрива, може да се монтира ролетна щора. Външно монтираната ролетна щора може да ограничи до 75% от топлината. Капаците напълно потъмняват и спират горещото слънце, преди да се загреят стаите. Венецианските щори, от друга страна, регулират падането на светлината поотделно чрез променливо регулируеми ламели. Обширната гама от ламели предлага много възможности.

weru

Последните разработки на немската компания Weru включват ролетна кутия FE 10-RA и венецианска кутия FE 10-RS. Благодарение на алуминиевите направляващи релси, стоманената армировка в кутията, иновативния хибриден пенообразуващ процес и армираните гипсови релси, новата ролетна щора и външните щори впечатляват със своята изключителна стабилност. Освен с техническите си параметри кутиите впечатляват и с модерният си вид, благодарение на патентованата конструкция и монтаж без видими винтове или капачки.

Още по-голям комфорт се осигурява от електронното управление с опционална безжична или интелигентна домашна връзка.Тъй като монтажът на системата от прозорци с ролетни щори или външни щори се извършва във фабриката, монтажът на място е значително улеснен и осигурява оптимално качество.

Новите ролетни щори и венециански решения от Weru са уникална новост на пазара и се ще предлагат от специализираните фирми на Weru от 01 април 2019 година.

За повече информация: Weru

Може да харесате още...