Свободно стояща балюстрада за тераси

Panorama C-ST® е свободно стояща балюстрада от британската фирма Dani Alu, която представлява алуминиева система за балюстрада, подходяща за всички конструкции и стилове на обществено достъпни тераси и покривни тераси.

Независимо от начина, по който се използва, Panorama C-ST е бързо, лесно и изключително рентабилно решение, което позволява усвояването на плоските покриви като актив, даващ много по-голяма стойност на преживяването на сградата и обитателите. Системата, изработената изцяло от леки алуминиеви компоненти, които спомагат за минимизиране на натоварването на покрива, е идеалното решение както за нови, така и за ретро проекти. Освен това, използването на алуминий позволява модулен подход, което прави проектирането и инсталирането изключително лесно.

Създаването на индивидуален стил е напълно свободно, като може да се избира сред всички видове стъкла и всички цветове за рамките от RAL системата. Патентованата система на първо място използва държач, който позволява подравняване на вертикалните стълбове, компенсирайки всякакви неравности в покривната повърхност. Стабилността и безопасността на системата се осигуряват от базови релси с опорни плочи. Благодарение на използването на тези плочи не се изисква проникване през покривната мембрана като така се запазват нейните качества и не се пренася звук или топлина през покрива към вътрешността на сградата.

Може да харесате още...