Организират курс по проектиране на пасивни къщи в София

“Пасивна Къща България” организира в София обучение по най-новия курс за “Сертифициран дизайнер / Консултант на Пасивни сгради”, създаден от Института за Пасивни Къщи (PHI) в Дармщат, Германия през 2017 г. Курсът предлага нов лекционен материал (1700 цветни страници), обогатен с информация за последните тенденции в проектирането и строителството на пасивни и нискоенергийни сгради.

Обучението е подходящо за архитекти, строителни инженери, ОВИ специалисти и други, които желаят да се запознаят в детайли със стандарта “Пасивна сграда”. Обучението е акредитирано от Института за Пасивни Къщи и се провежда по най-новия лекционен материал от 2017г., който е преведен на български език.

Курсът продължава 8 пълни дни и дава възможност на участниците да научат всичко, което е необходимо при проектирането и изпълнението на пасивните сгради. Обучението се провежда в две части: от 10 до 13 Май 2018, и от 17 до 20 Май 2018. В програмата е включено и посещение на първата сертифицирана Пасивна Къща Класик в София и възможност за запознаване с технологиите и системите, които са използвани при нейното изграждане. Обучението дава солидна база при бъдещо проектиране на Пасивни сгради.

Допълнителна информация и цени.

Може да харесате още...