Открито е изложението „Стройко“ есен 2018

В НДК започна специализираното търговско изложение за архитектура, строителство и обзавеждане „Стройко“, което се провежда от 1993 година. Тази есен е 50-то му юбилейно издание.

Участват над 200 фирми-изложители, които представят най-новите си продукти. Предлагат се стоки, продукти и услуги, обхващащи целия спектър в строителния бранш с повече от 30 профила. Много от изложителите предлагат и безплатни консултации от експерти.

Тази година ще бъдат изложени най-актуалните решения за дограми, покриви, настилки, бои и мазилки, мебели, домашна и сградна автоматизация, защитни външни панели, управление на видеодомофони с датчик за движение, сензор за дим и температура, алармени системи, управлявани чрез приложение, системи за дистанционно наблюдение и управление и много други.

На изложението ще бъдат представени и много решения за „умния дом“: автоматично управление на отоплението, системи за сигурност, видеонаблюдение и контрол на достъпа, алармени системи, системи за пожароизвестяване, домашни енергоспестяващи системи, система за управление на осветлението.

Изложението е отворено от 24 до 28 октомври включително, всеки ден от 10:00 до 19:00 ч. в НДК. Входът е свободен.

Може да харесате още...