Отопляем перваз на прозореца премахва конденза

В новите сгради често не се монтират радиатори под прозорците. Това естетически изглежда по-добре, но има недостатък, че няма циркулация на въздуха. Температурата на повърхността на стъклата пада и се получава конденз, което е предпоставка за образуване на плесен. Електрическото отопление на немската компания Ralmont има за цел да премахне тези недостатъци.

Това ултра тънко електрическо нагряване се монтира под перваза на прозореца, като така осигурената топлина поддържа повърхностите на прозорците сухи.

Топлината, получена от широката 10 см и дебела 0.5 мм нагревателна плоча се издига нагоре към прозорците и изпарява конденза. Това електрическо отопление работи с безопасно ниско напрежение (24 V). Стандартната максимална температура от отоплението е 35°C, но при необходимост системата може да предостави нагряване до 80°C. Добре разработената технология и ниската височина на монтажа позволяват плочите да се монтират, както под перваза на прозореца, така и в други влажни зони като например зад огледалата или под плочките в банята.

За контакти и допълнителна информация Ralmont

Може да харесате още...