Плъзгащи се врати и прозорци от ПВЦ – Погледни по-нашироко!

Инаутик ви предлага най-елегантния начин да свържете вътрешното пространство на вашия дом с външния свят – Плъзгането Tecnocor>2. Тази система изцяло поставя акцент върху кръгозора.

Предимствата на плъзгащата система, съчетана със свойствата на PVC-то, правят системата Tecnocor> 2 отлична като функционалност, а също така и с доста добри показатели на звуко- и топлоизолация.

Профилите са проектирани така, че да ограничат визуалното въздействие на рамката до минимум и благодарение на специалните си усилвания и инерционни характеристики, могат да бъдат използвани за направата както на прозорци, така и на плъзгащи се врати с големи размери, като същевременно се запазват всички им свойства.

Бихме искали да подчертаем и възможността за включване на трета допълнителна релса, която позволява отварянето на две трети от прозореца, вместо отваряне само наполовина, което осигуряват системите с две релси.

Характеристики:
– каса и стъклодържател със заоблена изчистена форма;
– остъкляване от 6 до 29 мм;
– регулируеми колелца за по-добро движение на крилата върху рамката;
– допълнително се поставя плъзгаща се алуминиева релса;
– алуминиево средно заключване, което можете да използвате и като дръжка;
– специално средно заключване за врати и плъзгане с големи размери;
– трета допълнителна релса за осъществяване на плъзгането в 3 равнини.

В името на хармоничен компромис между класиката и модерния стил, дизайнът на Tecnocor>2 се основава на лека заобленост. Визуалното пространство на профила е сведено до минимум в полза на оптималната видимост. Изчистеният елегантен дизайн на Tecnocor>2 превръща системата в идеална алтернатива на алуминиевите плъзгащи се врати и прозорци, но с добавените предимствата на PVC: дълготрайност, лесна поддръжка и отлична изолация.

Средното заключване – дръжка завършва цялостната философия на Tecnocor> 2.

Монтиран по цялата височина на прозореца, този профил увеличава здравината на целия елемент.

По този начин позволява на големи тройни стъклопакети да бъдат монтирани без компромис в издръжливостта на вятър и вода.

И за да бъде перфектно завършена визията му, фиксиращите винтове са напълно невидими.

Tecnocor> 2 е създадена така, че да се вписва във всякакви фасади и да си пасва с различни интериорни решения.

Избирайки между различните варианти за законтряне на стъклото, вие може да смените напълно външния вид на плъзгането.

Профилът на Tecnocor е идеално допълнение към всички прозоречни системи на Inoutic. Използвайки ги заедно, вие създавате един хомогенен прозорец.

Пропорциите и геометрията на профилите са избрани така, че да могат да се използват висококачествени четки за по-добро уплътняване.

Четките са предварително поставени върху профила и имат две основни функции: чрез тях се избягва триенето по време на плъзгане и се постига максимална защита от проникване на влага. Геометрията на профила гарантира перфектен дренаж, благодарение на по-доброто отводняване.

ПВЦ-то е един от най-добрите материали за звуко- и топлоизолация, това е най-добрият материал, с който се постигат отлични резултати на топлопреминаване, що се отнася до плъзгащите системи. При системата Tecnocor трите камери позволяват да се постигне отличен коефициент на топло преминаване Uw (от 1.7 до 2.7 W/m2K), в зависимост от остъкляването. Ако използваме 5 мм стъкла в 28 мм стъклопакет ще постигнем максимално добър коефициент на топлопреминаване в системата Tecnocor>2.

Системата се предлага и от склад в България, което допринася още повече за доброто обслужване, на което Инаутик много държи. Тази алтернатива на плъзщите се врати от алуминий съчетава големите размери с много по-добра топлоизолация и то на същата цена!

Инаутик – обикновените неща,
направени необикновено добре!

Може да харесате още...